Artikel indienen op Babbeltjes

Een artikel plaatsen op Babbeltjes.be

Heb jij een website die een toegevoegde waarde kan zijn voor Babbeltjes.be? Stuur ons dan je artikel door over jouw website.

Een artikel sturen over je website of product kan heel waardevol zijn voor je website. Je wordt zo beter vindbaar in zoekmachines. Een ander voordeel is dat je extra zichtbaarheid krijgt op het internet. Wist je dat babbeltjes.be ook is opgenomen bij Google News

Een artikel plaatsen is heel eenvoudig en bovendien heb je je artikel in eigen beheer. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en je artikel schrijven uiteraard.

Domain Metrics

Een artikel plaatsen op Babbeltjes is goed voor je vindbaarheidin zoekmachines. Babbeltje biedt je een Domain Authority van 17.

Wat zijn de vereisten om een artikel te plaatsen?

Waar moet je op letten? Er zijn enkele aandachtspunten waar je moet op letten bij het plaatsen van een artikel. Neem onderstaande punten even door.

Om de kwaliteit van onze website te garanderen kijken we streng toe op volgende punten:

Heb je vooraf vragen dan kan je uiteraard vooraf even contacteren. Dat kan via ons contactformulier.

Hoe een artikel plaatsen?

Wens je een artikel te plaatsen op Babbeltjes? Maak dan je gratis account aan.

Na registratie kan je in je persoonlijk dashboard een artikel aanmaken. Hierdoor geven we je ook de mogelijkheid om eenvoudig je artikelen zelf te beheren.

Een artikel plaatsen is voorlopig gratis. We vragen enkel een backlink naar onze website vanaf een ander domein dan waar jij naar linkt in je artikel.